Het verhaal

Wat heb ik genoten van de Passion in Leeuwarden. Hoe mooi is dat om het lijdensverhaal van Jezus zo vertolkt te krijgen. Of je nu christen bent of niet, moslim of een ander geloof aan hangt, de Passion vertelt ons het verhaal waar iedereen betekenis uit kan halen. Het zorgt voor verbinding, bewustwording en hoop.

Wat vind ik het dan ook bijzonder om zelf onderdeel te mogen zijn van een Passion. Deze zal in 2018 plaats gaan vinden in het prachtige Feanwâlden. Feanwâlden is bekend terrein voor mij.

Ik, Ruth Hanemaayer en 36 jaar, geef namelijk al een aantal jaar met veel plezier theaterlessen in Feanwâlden en heb hier enkele jaren geleden ook de musical Maria met veel plezier en passie geregisseerd. Toen ik werd gevraagd voor de Passion Feanwâlden,  hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Inmiddels zijn we al een poos bezig met de voorbereidingen voor deze Passion.

Op 1 mei as. is een ieder van harte uitgenodigd voor de informatieavond over de Passion Feanwâlden.
Want voor zo'n prachtig project hebben we namelijk veel vrijwilligers nodig.

Ik heb in ieder geval veel zin om de Passion Feanwâlden op passievolle manier neer te gaan zetten met een grote groep mensen.


Hartelijke groet,
Ruth Hanemaayer

Rolverdeling:

Jezus:

Petrus:

Judas:

Discipelen:

Arie van der Sluis

Albert Gjaltema

Jeen Planting

Jappie Smedes, Aukje Postma, Wiepie Wouda, Janneke de Boer, Binnie Wielinga, Klaske Visser, Maeike Veffer


Pilatus:

Moeder Maria:

Publieksvrouwen:

Auke Jan de Boer

Alice Kooistra-Rozema

Lizette van Akker, Anna Visser, Grietje Nijhuis